Dags för kungens entré då...

Antar att det är dags att höja kvalitén lite här med ett mästerligt inlägg. Satt precis och smågarvade åt P-K's och Petrus lilla diskussion, sorgligt att se två så normalt sett bra människor skämma ut sig på sådant sätt, bristande språkhantering, ofullständiga meningar och massa andra fel... Man ser klart och tydligt att det är jag som står för kvalitén på denna blogg. Måste bara få påpeka en liten kommentar till Petrus första inlägg där han tydligen ger sig på konsten att kasta skit på både mig() och P-K(mer förståeligt) och Petrus, nej, du kan inte dissa, lite mer genomtänkt från dig om jag får be. Inte ens dissen till P-K var bra och då är det ändå inte svårt att göra narr av en deprimerad finne(koskenkorva, depression och finska knivar.. Emojävel).
Nej, tillbaks till mitt huvudfokus, mig själv! Jag kommer då som sagt vara den som levererar här... Inga deprimerande, jobbiga, emo textjävlar utan mina mål är kärlek, passion, hetta och glöd. Sexualitet! Det kommer börja krypa i brallan på både bröder och systrar efter mina texter, var så säkra.

Over and out Señor Manuel
(Jag i mitten, men det förstod ni nog)

Kommentarer
Postat av: Linda

jäääääääääääääsp

2008-11-19 @ 22:11:04
URL: http://klivurekorrhjulet.blogg.se/
Postat av: Manuel

Så du uppskattade inte min debut? Jobbigt läge... Folk som inte ens kan stava till "GÄSP" borde avlivas och jag anser mig har full rätt att kalla dig för ignorant. Därmed... Du är ignorant

2008-11-19 @ 22:22:09
URL: http://klivurekorrhjulet.blogg.se/
Postat av: Linda

jäääääääääääääsp

2008-11-19 @ 22:24:02
URL: http://klivurekorrhjulet.blogg.se/
Postat av: Petrus

"Min stavning är ruskig. Jag stavar egentligen bra, men det ruskar så att alla bokstäverna kommer på fel plats"



Cittat kolon Nalle puh

2008-11-20 @ 20:48:06
URL: http://klivurekorrhjulet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0